Hoe u uw Apple iphone in vijf stappen snel terugzet

Hoe u uw Apple iphone in vijf stappen snel terugzet naar de fabrieksinstellingen of volledig wist

Soms is het een goed idee om je Apple iphone terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Misschien doet je telefoon het en wil je het zelf oplossen voordat je een afspraak maakt bij de Apple Retailer. Of misschien wilt u alle inhoud van uw Iphone wissen of wissen voordat u deze verkoopt of aan iemand anders geeft. Wat de reden ook is, wanneer u uw Apple iphone terugzet naar de fabrieksinstellingen, worden alle inhoud en al uw instellingen en voorkeuren everlasting van het apparaat verwijderd. Het is dus belangrijk om eerst een back again-up te maken om er zeker van te zijn dat u niets belangrijks kwijtraakt.

Lees: Waarom het nu de beste tijd is om je Iphone in te ruilen

1671522822 54 Hoe u uw iPhone in vijf stappen snel terugzet naar

Hoe u uw Apple iphone volledig wist

Er zijn twee manieren om een ​​iPhone te wissen. Eén manier is by way of de application Instellingen op je Iphone. Maar u kunt uw Apple iphone ook fulfilled een USB-kabel op een pc aansluiten en vervolgens iTunes gebruiken om de telefoon te wissen. Pocket-lint heeft de onderstaande instellingenmethode beschreven, omdat dit eerlijk gezegd de snelste en gemakkelijkste is. Het kan in een paar simpele tikken worden gedaan.

Schakel uw Iphone in.Ga naar Instellingen.Scrol omlaag naar Algemeen.Selecteer Apple iphone overzetten of resetten.Als u alle gegevens van een Iphone wilt wissen, tikt u op Wis alle inhoud en instellingen.

Vanaf daar krijgt u een waarschuwingsscherm te zien waarin staat dat wissen u uitlogt bij uw Apple ID en uw persoonlijke gegevens verwijdert (inclusief uw applications, Apple Wallet-informatie, eSIM en meer). Druk op doorgaan en voer vervolgens uw toegangscode in. Op dat moment begint uw telefoon achieved het fabrieksresetproces.

Welke Apple iphone-modellen kun je terugzetten naar de fabrieksinstellingen?

Alle Iphone-modellen kunnen volledig worden gewist, zodat u ze kunt verkopen, ruilen of weggeven zonder bang te hoeven zijn dat uw persoonlijke gegevens worden vrijgegeven.

Wat gebeurt er als je de fabrieksinstellingen terugzet?

Je Apple iphone wordt hersteld alsof hij helemaal nieuw is. Uw Apple ID en geen van uw persoonlijke gegevens zullen op het apparaat staan ​​of eraan zijn gekoppeld.

Wil meer weten?

Maak een again-up van de gegevens van uw Iphone voordat u de fabrieksinstellingen van een Apple iphone terugzet. Apple heeft een ondersteuningspagina waarop wordt beschreven hoe, plus meer informatie around fabrieksinstellingen op deze ondersteuningspagina.

Ubergeek Loves Coolblue

Zou je na het lezen van deze artikel een product willen aanschaffen?
Bezoek dan Coolblue en ontdek hun uitgebreide assortiment.